dilluns, 7 de maig de 2018

GENEROSITAT


Resultat d'imatges de FOTO CASTELLETS

                           


                                                                           DILLUNS


Observar la següent imatge i comentar-la entre tots:Resultat d'imatges de IMAGEN SI COMPARTIMOS LLEGA PARA TODOS

                                                      DIMARTS


ELS ÀNGELS DE LA GUARDA

El dia 2 d’octubre se celebra la festa dels “Àngels de la Guarda”. Lògicament, hi ha qui hi creu i hi ha qui no hi creu... Es cregui o no es cregui en els àngels, sí que hi ha una cosa certa: que tots podem “fer d’àngels”, tots podem comportar-nos com àngels ¿Qui fa d’àngel?
- Qui s’acosta i fa companyia als qui ho passen malament,
- qui amb la seva paraula anima i dóna il•lusió,
- qui presta un servei,
- qui és portador de pau i de tendresa,
- qui té una atenció especial pels més necessitats...
Podem creure o no en l’existència dels àngels. Però podem viure com si estiguessin entre nosaltres. I segur que estarem molt millor.                                           DIMECRES

Què ens suggereix la imatge que hi ha a continuació:


Resultat d'imatges de FOTO CASTELLETS


                                                                DIJOUS


Comentar la imatge i la frase que l’acompanya:

Resultat d'imatges de MUDO EN FORMA CORAZONUn persona generosa és aquella que actua en favor d’altres persones de manera desinteressada i amb alegria.

                                       
                                                    DIVENDRES


HEROIS ANÒNIMS

Hi ha una cançó (poc coneguda, perquè no es mou dintre del mercat de distribució habitual) que es titula "El héroe anónimo". L'autor parla en ella d'un jove que va conèixer en un dels seus concerts. D'ell diu que "el seu nom no sortirà demà en els diaris, però que és un heroi". ¿I quina és "l'heroïcitat" d'aquest jove? Doncs dedicar una part del seu temps del cap de setmana a estar en un hospital de persones disminuïdes, fer-los companyia, donar-los de menjar... La cançó està basada en una història real, d'un jove real. Com aquest jove de la cançó n'hi ha molts, que podríem qualificar, com ell, d'herois anònims, perquè no són molt coneguts, i perquè en els diaris no surt el seu nom, ni s'explica tot el que fan. Ho fan i prou.
Totes aquestes persones que són capaces de donar una ajuda a qui ho necessita, i que ho fan de bon grat, desinteressadament, són persones generoses. A vegades costa trobar-les, no perquè no n'hi hagi, sinó perquè passen desapercebudes i no fan massa soroll. El seu nom no sortirà demà en els diaris, ni la seva imatge en la televisió. Però existeixen; i ens donen un bon exemple de generositat.